Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Proef 't seizoen
Proef 't seizoen bij Jan Linders

Proef 't seizoen met het beste vers uit eigen streek! De allerlekkerste producten uit onze regio: dat zijn de streekproducten van Jan Linders. Vers van lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. En dat wordt gewaardeerd! Dit jaar zijn we door klanten wéér verkozen tot beste in álle vers (GfK Formulerapport 2017)!

Ontdek de beste versproducten van dichtbij op onze streekkaart, laat u inspireren door heerlijke streekrecepten en geniet van voordelige aanbiedingen op het beste vers!

Hoera! Wéér de beste in álle vers! - Jan Linders
Lees meer
Onze streekproducten - Jan Linders
Check de streekkaart
Recepten met producten uit eigen streek - Jan Linders
Bekijk de recepten
Nu in 't seizoen - Jan Linders
Bekijk de seizoensproducten
Bekijk de weekacties - Jan Linders
Naar alle aanbiedingen
Gezonde inspiratie van onze Zin in Gezond bloggers - Jan Linders
Gezonde inspiratie