Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

931

Hero Baby peutermelk 5

Hero Baby peutermelk voor kindjes vanaf 2 jaar. Sluit aan op Hero Baby Peutermelk 4. Bevat voedingsstoffen als vitamine D, wat de ontwikkeling van de botten van Lees meer...
931
  • Prijs per kilo13,30
  • Inhoud 700 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPEUTERGROEIMELK
  • ContactnaamHERO/FRISO KINDERVOEDING

Hero Baby peutermelk voor kindjes vanaf 2 jaar. Sluit aan op Hero Baby Peutermelk 4. Bevat voedingsstoffen als vitamine D, wat de ontwikkeling van de botten van je kindje ondersteunt. Te gebruiken als onderdeel van een gevarieerde voeding.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.