Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

319

Hertog Bosbessen cheesecake ijs

Laat je verrassen door Bosbessen Cheesecake IJs. Bereid met twee IJssmaken; bosbessen- en cheesecake IJs en overgoten met bosbessensaus. De verrukkelijk Lees meer...
319
  • Prijs per liter3,54
  • Inhoud 900 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Frankrijk


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Laat je verrassen door Bosbessen Cheesecake IJs. Bereid met twee IJssmaken; bosbessen- en cheesecake IJs en overgoten met bosbessensaus. De verrukkelijk stukjes cheesecake-deeg maken het helemaal af. Voor de echte cheesecakeliefhebber. Met passie gecreëerd door onze ervaren IJsmeesters en bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Kan naast op een hoorntje ook in een schaaltje geserveerd worden. Lekker om samen van genieten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.