Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

427

Hertog IJsbeker Framboos Cheesecake 430 ml

Drie royale lagen met heerlijk cheesecake ijs, frambozensaus en roomijs gevuld met stukjes koek. Met hartstocht bereid! • Met een romige zachte Lees meer...
427
  • Prijs per liter9,93
  • Inhoud 430 mililiter
Drie royale lagen met heerlijk cheesecake ijs, frambozensaus en roomijs gevuld met stukjes koek. Met hartstocht bereid! • Met een romige zachte structuur. • IJs met een heerlijke frambozen saus. • Met 3 lagen in het ijsje. • Lekker om samen van te genieten. • Gemaakt met cheesecake ijs. • Een rijk en royaal toetje. Tot op de dag van vandaag staat Hertog IJs voor heerlijk roomijs, bereid met de lekkerste ingrediënten. Met aandacht samengesteld om samen van te genieten. Hertog heeft verschillende smaken die je doen watertanden bij de gedachte, en ook nog eens voor iedereen! Of je op zoek bent naar een simpele basis voor jouw toetje, of een toetje waar je helemaal niks meer aan hoeft te doen. Om de kleine momenten te vieren maak je met Hertog Ijs een heerlijk verwenmomentje. Daarnaast kan je met Hertog ijs een heerlijk dessert maken voor kerst. Denk aan een romige tiramisu ijstaart of een dessert met fruit waarmee je de show kan stelen. Zo creëer je overal en op elk moment een heus spektakel. Zo hebben we bij Hertog Ijs de bijzondere smaak Hertog Frambozen Cheesecake. Dit ijsje is extra bijzonder doordat het is opgebouwd uit drie royale lagen: cheesecake ijs, frambozen saus en roomijs gevuld met knapperige koekstukjes. Deze smaaksensatie is daarom ook echt een kunstwerkje onder het ijs, die de liefhebbers van frambozen cheesecake zeker niet kunnen laten staan. Klaar om als toetje opgediend te worden, voor ieder zijn eigen smaakje. Dat wordt royaal genieten met volle aandacht voor elkaar! Hertog, met hartstocht bereid. Benieuwd naar de andere smaken van Hertog IJs? Kijk op Hertogijs.nl voor al onze andere smaken en heerlijke recepten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.