639

Hertog Jan Bockbier 6 x 30cl

Bockbier "Het eerste bier van de nieuwe oogst gebrouwen. Mijn persoonlijke favoriet. Het roept het begin van de herfst op; volmondig, donker met een vleugje Lees meer...
639
  • Prijs per liter3,55
  • Inhoud 1.8 liter
  • Land van herkomstNederland

Productinformatie

Van oudsher was Bockbier het eerste bier dat na de zomer gebrouwen werd van de nieuwe moutoogst. Hertog Jan gebruikt voor het Bockbier nog altijd de authentieke methode van hoge of bovengisting. Dit betekent dat de gisting plaatsvindt bij hoge temperaturen. Door de hoge gisting ontstaat een uitgesproken koppig Bockbier. Robijnrood van kleur en met een volle, romige smaak waarin een vleugje karamel te ontdekken valt. Een donker, bitterzoet herfstbier dat door velen zeer gewaardeerd wordt.

Hertog Jan Bockbier is perfect om samen met goede vrienden van te genieten, thuis of in een café. Uit Liefde voor Bier "Dit is niet zomaar iets wat we zeggen in onze reclames. Elk najaar opnieuw brouwen wij, van de nieuwe oogst, met zorg, passie, vakmanschap ons Bockbier. Proost, laat de herfst maar komen!"

SmaakKaramel
KleurRobijnrood
Serveertemperatuur10-12 graden
Alcohol6.5%
BrouwerijHertog Jan (Arcen)


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Bewaarinstructies

Koel bewaren


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHertog Jan
  • Communicatie-adresPostbus 4335, 5944 ZG Arcen
  • ContactnaamHertog Jan Brouwerij

Bockbier "Het eerste bier van de nieuwe oogst gebrouwen. Mijn persoonlijke favoriet. Het roept het begin van de herfst op; volmondig, donker met een vleugje karamelsmaak. Ik ben altijd blij als ie er weer is." Lennart Uit liefde voor bier "Dit is niet zomaar iets dat we zeggen in onze reclames. Het brouwen van het beste bier is onze passie, inspiratie en trots. Brouwen begint met het selecteren van de beste ingrediënten om er vervolgens zorgvuldig en vakkundig mee om te gaan. Dat is precies hoe we onze Bockbier maken. Laat de herfst maar komen!"

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.