109

Hertog Jan Bockbier

"Uitgesproken seizoensbier donker en volmondig" Lennart Brouwer Uit Liefde voor Bier "Dit is niet zomaar iets wat we zeggen in onze reclames. Elk najaar Lees meer...
109
  • Prijs per liter3,63
  • Inhoud 0.3 liter
  • Land van herkomstNederland

Productinformatie

Van oudsher was Bockbier het eerste bier dat na de zomer gebrouwen werd van de nieuwe moutoogst. Hertog Jan gebruikt voor het Bockbier nog altijd de authentieke methode van hoge of bovengisting. Dit betekent dat de gisting plaatsvindt bij hoge temperaturen. Door de hoge gisting ontstaat een uitgesproken koppig Bockbier. Robijnrood van kleur en met een volle, romige smaak waarin een vleugje karamel te ontdekken valt. Een donker, bitterzoet herfstbier dat door velen zeer gewaardeerd wordt.

Hertog Jan Bockbier is perfect om samen met goede vrienden van te genieten, thuis of in een caf├ę. Uit Liefde voor Bier "Dit is niet zomaar iets wat we zeggen in onze reclames. Elk najaar opnieuw brouwen wij, van de nieuwe oogst, met zorg, passie, vakmanschap ons Bockbier. Proost, laat de herfst maar komen!"

SmaakKaramel
KleurRobijnrood
Serveertemperatuur10-12 graden
Alcohol6.5%
BrouwerijHertog Jan (Arcen)


"Uitgesproken seizoensbier donker en volmondig" Lennart Brouwer Uit Liefde voor Bier "Dit is niet zomaar iets wat we zeggen in onze reclames. Elk najaar opnieuw brouwen wij, van de nieuwe oogst, met zorg, passie, vakmanschap ons Bockbier. Proost, laat de herfst mar komen!"

Disclaimer
De ingredi├źnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.