Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

4.99 399
399

Hertog Jan Enkel 4x30cl

"Lekker toegankelijk speciaalbier. Blond, fris en licht hoppig." Milan Enkel is gebrouwen in dezelfde traditie als de bekende speciaalbieren Dubbel en Lees meer...
4.99 399
399
  • Prijs per liter3,32
  • Inhoud 120 centiliter
  • Statiegeld0,40
Deze actie is geldig van 20-01-2020 t/m 26-01-2020

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

GLUTEN, WATER, GERSTENMOUT, SUIKER, HOP


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Bewaarinstructies

Koel bewaren


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHertog Jan
  • Communicatie-adresPostbus 4335, 5944 ZG Arcen
  • ContactnaamHertog Jan Brouwerij

"Lekker toegankelijk speciaalbier. Blond, fris en licht hoppig." Milan Enkel is gebrouwen in dezelfde traditie als de bekende speciaalbieren Dubbel en Tripel. Dit mooie blonde bier ontleent zijn naam aan de enkele hoeveelheid mout die we bij het brouwen gebruiken. Na het brouwen is het bier drooggehopt met Mistral en Ella hop. Dat geeft onze Enkel die fris-bittere en fruitige smaak. Drooghoppen Enkel ontleent zijn mooie smaak onder andere aan het drooghoppen. Met deze techniek wordt het bier ná het brouwen verrijkt met smaken van geselecteerde hoppen. We gebruiken daarvoor twee soorten: De Ella uit de Derwent Vallei in Tasmanië doet een tikje tropisch aan en geeft een hint van zwarte bessen. De Mistral uit de Franse regio Elzas zorgt voor fruitige en bloemige tonen.

Nu in de aanbieding

Hertog Jan speciaalbieren

tray 4/6x30 cl
4.79 / 6.49
399
3 99

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.