Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

445

Hertog Jan Grand prestige 4 x 30cl

“Het veelvuldig bekroonde bier uit onze brouwerij in Arcen, waarin het vakmanschap van onze brouwers ten volle tot uiting komt” Gerard van den Broek, Lees meer...
445
  • Prijs per liter3,71
  • Inhoud 120 centiliter
  • Statiegeld0,40

Productinformatie

Gerad, Meesterbrouwer bij Hertog Jan: “Ons kroonjuweel is een rijk palet van geroosterde mout en een vleugje karamel. Kruidig, met een waanzinnig volmondige afdronk en een aangename bitterheid. Hier kan ik geen tweede van.”

Hertog Jan Grand Prestige wordt gebrouwen met vier verschillende mouten en wordt ook wel gerstewijn genoemd. In de rijpe, volle smaak laten bitter en zoet zich opmerkelijke goed onderscheiden.

Smaak Zoet, bitter
Serveertemperatuur 10-12 graden
Alcohol 10.0%
Brouwerij Hertog Jan (Arcen)


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Contains gluten


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Bewaarinstructies

Koel en donker bewaren Koel bewaren


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHertog Jan
  • Communicatie-adresPostbus 4335, 5944 ZG Arcen
  • ContactnaamHertog Jan Brouwerij

“Het veelvuldig bekroonde bier uit onze brouwerij in Arcen, waarin het vakmanschap van onze brouwers ten volle tot uiting komt” Gerard van den Broek, meesterbrouwer, bij Hertog Jan in Arcen sinds 2000. World Beer Cup GoldAward 2014 Belgian style dark strong ale "Grand Prestige is één van de weinige bieren die gerijpt kan worden. Vanaf twee jaar na bottelen evolueert het bier naar een portachtige, complexe smaak en geur. Er liggen dan ook talloze flessen te rusten in onze kelder in Arcen. Om deze bijzondere smaak te ervaren, kunt U Grand Prestige dus een tijdje bewaren. Geniet ervan!"

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.