Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

112

Hertog Jan Grand prestige

“Ons kroonjuweel is een rijk palet van geroosterde mout en een vleugje karamel. Kruidig, met een waanzinnig volmondige afdronk en een aangename bitterheid. Lees meer...
112
  • Prijs per liter3,73
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

Deze roodbruine gerstewijn van hoge gisting smaakt vol en rijp, waarbij zoet en bitter duidelijk te onderscheiden zijn. 

Kleur  Roodbruin
Smaak  Zoet, bitter 
Serveertemperatuur  10-12 graden
Alcohol  10%
Brouwerij  Hertog Jan (Arcen)
Soort  Overig Speciaal


“Ons kroonjuweel is een rijk palet van geroosterde mout en een vleugje karamel. Kruidig, met een waanzinnig volmondige afdronk en een aangename bitterheid. Hier ken ik geen tweede van.” Gerard meesterbrouwer World Beer Cup GoldAward 2014. Uit Liefde voor Bier "Dit is niet zomaar iets wat we zeggen in onze reclames. Wij brouwen elke dag opnieuw met zorg, passie, vakmanschap en de beste ingrediënten, ons kroonjuweel, de Grand Prestige. Geniet er rustig van!"

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.