749

Hertog Jan Grand Prestige 75 cl

World Beer Cup GoldAward 2014 - Belgian style dark strong ale.Grand Prestige"Ons kroonjuweel is een rijk palet van geroosterde mout en een vleugje karamel. Lees meer...

749
  • Prijs per liter9,99

Productinformatie

Grand Prestige wordt met zorg gebrouwen met de beste ingrediënten. Het is één van de zwaarste speciaalbieren van Nederland. Het is een bijzonder bier, dat ook wel gerstewijn wordt genoemd.

Neem de tijd voor Grand Prestige
Wanneer u de tijd neemt voor uw grand prestige geniet u van de volle romige schuimkraag, ruikt u de hop en kunt u zoet en bitter duidelijk onderscheiden. De smaak en de geur hebben rust nodig om zich te ontwikkelen. Vanaf twee jaar na bottelen gaat het bier in smaak evolueren naar een voortreffelijke gerstewijn. Dus u kunt grand prestige best een tijdje bewaren, daarom staat er ook geen uiterste houdbaarheidsdatum op.

Kleur Roodbruin
Smaak Zoet, bitter 
Serveertemperatuur 10-12 graden
Alcohol 10%
Brouwerij Hertog Jan (Arcen)
 


  • Inhoud 0.75 liter
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Contains gluten


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Bewaarinstructies

Koel bewaren


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHertog Jan
  • Communicatie-adresPostbus 4335, 5944 ZG Arcen
  • ContactnaamHertog Jan Brouwerij

World Beer Cup GoldAward 2014 - Belgian style dark strong ale.Grand Prestige"Ons kroonjuweel is een rijk palet van geroosterde mout en een vleugje karamel. Kruidig, met een waanzinnig volmondige afdronk en een aangename bitterheid. Hier ken ik geen tweede van."Gerard Meesterbrouwer"Grand Prestige is één van de weinige bieren die gerijpt kan worden. Vanaf twee jaar na bottelen evolueert het bier naar een portachtige, complexe smaak en geur. Er liggen dan ook talloze flessen te rusten in onze kelder in Arcen. Om deze bijzondere smaak te ervaren, kunt U Grand Prestige dus een tijdje bewaren. Geniet ervan!"

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.