1499

Hertog Jan Ongekend 50cl

Eén ketel. Eénmalig. Speciaal voor Jan Linders gebrouwen en ongekend lekker! Exclusief bij Jan Linders verkrijgbaar in een mooie zwarte kruik met bijbehorend glas. Wees er snel bij, want op=op!

1499
  • Prijs per liter29,98
  • Inhoud 50 centiliter

Productinformatie

Bier van Hertog Jan in Arcen wordt in het hele land gedronken, maar er is één speciaalbier van deze brouwer dat alleen bij Jan Linders te verkrijgen is: Hertog Jan Ongekend.

Ongekend lekker
Speciaal voor Jan Linders gebrouwen en ongekend lekker. Hoe dat komt? Dat is het geheim van de brouwer. Het recept van dit bier is namelijk ook ongekend. Zelfs onze verskenner Alex van der Schaaf kon er zijn vinger niet op leggen:

Eerst proeven, dan ontdekken
Hertog Jan Ongekend is het eerste bier in de reeks Hertog Jan uiterst bijzondere bierervaringen. Wat er in de kruik zit, leest u pas nadat u het geproefd heeft. We zijn erg benieuwd naar uw bevindingen! Laat hieronder uw proefnotitie achter en deel uw ervaringen met andere bierliefhebbers.  

Eén keer, één ketel
Hertog Jan Ongekend is in beperkte oplage verkrijgbaar. Wees er dus snel bij, want op=op!

 

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Bewaarinstructies

Koel bewaren


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHertog Jan
  • Communicatie-adresPostbus 4335, 5944 ZG Arcen
  • ContactnaamHertog Jan Brouwerij

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.