Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

095

Hertog Jan Pilsner

''Traditioneel gebrouwen uit natuurzuiver water, geselecteerde granen en hopsoorten'' Gerard Meesterbrouwer Uit Liefde voor Bier Dit is niet zomaar Lees meer...
095
  • Prijs per liter2,88
  • Inhoud 33 centiliter

Productinformatie

Smaak  Aangenaam bitter
Serveertemperatuur  3 graden
Alcohol  5,1%
Brouwerij  AB Inbev (Dommelen)


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingredienten: Water, Gerstemout, Mais, Gerst, Hop


Allergenen-statement

Gerstemout


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Bewaarinstructies

Koel bewaren


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHertog Jan Pilsener blik
  • Communicatie-adresPostbus 4335 - 5944 ZG Arcen
  • ContactnaamHertog Jan Brouwerij

''Traditioneel gebrouwen uit natuurzuiver water, geselecteerde granen en hopsoorten'' Gerard Meesterbrouwer Uit Liefde voor Bier Dit is niet zomaar iets wat we zeggen in onze reclames. Wij brouwen elke dag opnieuw met zorg, passie, vakmanschap en de beste ingrediënten, zoals de smaakvolste hop en speciaal geselecteerde mout, onze Pilsener.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.