25.0% korting
110

Hertog Jan Weizener 30cl


110
  • Prijs per liter3,67
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10
Deze actie is geldig van 19-04-2021 t/m 25-04-2021

Productinformatie

Hertog Jan Weizener is een puur tarwebier met een robuust frisse smaak waarin u gemakkelijk karaktervolle bittertonen ontdekt. De afdronk is prettig stevig te noemen waardoor hij een oprechte indruk maakt.

Zijn diepgouden kleur dankt Hertog Jan Weizener aan het gebruik van geroosterde mout. De nagisting zorgt voor een mooie lichte nevel in uw glas, kenmerkend voor dit eigenzinnig bier. Hertog Jan Weizener is vanwege zijn ruimhartig karakter een bier om heerlijk rustig van te genieten in de late namiddagzon.

SmaakFris
KleurDiepgoud
Serveertemperatuur3 graden
Alcohol5.7% 
BrouwerijHertog Jan (Arcen)


Nu in de aanbieding

Desperados of Hertog Jan speciaalbieren

blik, pak, fles of tray
1.00 / 8.19
25% korting

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.