579

Hg Kalkweg schuimsprau 3x sterker

Sanitair staat dagelijks bloot aan kalkaanslag. Want waar water komt, is immers ook kalk. En deze kalk laat een doffe waas achter op bijvoorbeeld tegels, Lees meer...
579
  • Prijs per 11,58
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHG kalkweg schuimspray 3x sterker 500ml

Sanitair staat dagelijks bloot aan kalkaanslag. Want waar water komt, is immers ook kalk. En deze kalk laat een doffe waas achter op bijvoorbeeld tegels, douchecabines, kunststof baden, wastafels, kranen, aanrechtbladen en in het toilet. En daarvoor is er dan HG "kalkweg schuimspray"! Maar soms is die kalkaanslag hardnekkiger dan verwacht! En speciaal daarvoor is HG "kalkweg schuimspray 3x sterker" ontwikkeld! Deze uiterst krachtige 3x sterker-formule verwijdert dergelijke hardnekkige kalkaanslag namelijk makkelijk, grondig en snel. Een stralende glans is het resultaat.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.