689

Hg Reinigingstabletten voor koffiemachines

Het malen van koffiebonen en het met druk zetten van koffie zorgt voor een aanslag van koffievetten en oliën in het interne systeem en de leidingen van (vol) Lees meer...
689
  • Prijs per kilo22,97
  • Inhoud 0.3 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingKOFFIEMACHINE
  • ContactnaamHG INTERNATIONAL

Het malen van koffiebonen en het met druk zetten van koffie zorgt voor een aanslag van koffievetten en oliën in het interne systeem en de leidingen van (vol) automatische koffiemachines. De HG "universele reinigingstabletten voor koffiemachines" zorgen niet alleen voor een blijvende, optimale koffiesmaak, maar zijn ook essentieel voor een lange levensduur van uw machine en het voorkomen van storingen. De HG "reinigingstabletten" zijn getest op/geschikt voor onder andere (vol)automatische koffiemachines van Siemens, Bauknecht, Illy, Delonghi, Philips, Bosch, Krups, Solls, Saeco, Kenwood en AEG.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.