Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

699

Hg Waterdicht voor synthetisch textiel

HG "waterdicht voor 100% synthetisch textiel" is speciaal ontwikkeld om polyamide, polyester, nylon en ander 100% synthetisch textiel water- en Lees meer...
699
  • Prijs per liter23,30
  • Inhoud 300 mililiter

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWATERDICHT TEXT
  • ContactnaamHG INTERNATIONAL

HG "waterdicht voor 100% synthetisch textiel" is speciaal ontwikkeld om polyamide, polyester, nylon en ander 100% synthetisch textiel water- en vuilafstotend te maken. Dit product is dan ook ideaal om ski- en regenkleding, maar bijvoorbeeld ook tuinmeubelhoezen, water- en vuilafstotend te maken. Bovendien is dit hoog geconcentreerde product zeer gemakkelijk in gebruik. De inhoud van deze flacon is ruim voldoende voor 3 kg synthetisch textiel.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.