Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1.33 089
089

Honig Basis voor rundvleessoep

Kruidenmix voor rundvleessoep Maak je eigen soep met de Honig kruidenmix voor Rundvleessoep. Meer dan lekker, want niet alleen heel smakelijk maar ook nog vol Lees meer...
1.33 089
089
  • Inhoud 63 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Ingrediënten na bereiding:, bouillon (SOJA), groenten (tomaat, wortel 4,8%, ui, KNOLSELDERIJ), vermicelli 7,8% (TARWEMEEL, KIPPENEI-eiwit), kruiden (peterselie, majoraan, rozemarijn), zout, natuurlijke aroma's, rundvlees extract 0,1%, mineraalzout (kaliumchloride), kleurstof (karamel), specerijen (SELDERIJZAAD, kurkuma), raapzaadolie, suiker Kan sporen bevatten van melk.


Allergenen

  • bevat ei
  • kan melk bevatten
  • bevat glutenbevattende granen
  • bevat soja
  • bevat selderij
  • bevat tarwe

Voedingswaarde

  • per 100ML
  • Vet±0.1 g
  • waarvan verzadigd±0 g
  • Koolhydraten±4 g
  • waarvan suikers±0.7 g
  • Voedingsvezel±0.5 g
  • Eiwitten±1 g
  • Zout±0.85 g
  • Energie±22 kcal
  • Energie±93 kJ

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Droog bewaren.Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar): zie verpakking.


Marketing informatie

Vol met natuurlijke ingrediëntenMet pure kruiden & specerijen in de mix4 pers.Meer dan lekkerKruidenmix voor rundvleessoepMaak je eigen soep met de Honig kruidenmix voor Rundvleessoep. Meer dan lekker, want niet alleen heel smakelijk maar ook nog vol met natuurlijke ingrediënten en gemaakt van pure kruiden, specerijen en grote stukken gedroogde groenten.Oosterse rundvleessoep1. Fruit 100 g rundersoepballetjes en 250 g Oosterse wokgroenten kort aan in een soeppan met 2 eetl. olie.2. Meng 1 L koud water met de inhoud van het zakje mix en voeg toe aan de soeppan. Breng het geheel aan de kook.3. Voeg zodra het water kookt de inhoud van het zakje vermicelli en 1 eetl. ketjap manis toe.4. Laat de soep, onder af en toe roeren, 10 min. zachtjes doorkoken.Deze verpakking is geschikt voor 4 porties.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHonig Basis voor Rundvleessoep 63 g
  • Communicatie-adresPostbus 2173700 AE Zeist
  • ContactnaamHonig Consumentenservice

Contact-informatie

  • Telefoon0800 - 0229973
  • WebsiteWWW.HONIG.NL

Kruidenmix voor rundvleessoep Maak je eigen soep met de Honig kruidenmix voor Rundvleessoep. Meer dan lekker, want niet alleen heel smakelijk maar ook nog vol met natuurlijke ingrediënten en gemaakt van pure kruiden, specerijen en grote stukken gedroogde groenten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.