Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

115

Honig Mix deense rundvleessoep

Honig Deense Rundvleessoep is een heldere bouillon, gevuld met vermicelli en soepgroenten en op smaak gebracht met tuinkruiden. Door het toevoegen van verse Lees meer...
115
  • Prijs per kilo13,69
  • Inhoud 84 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Bouillon (SOJA), vermicelli 6,1% (TARWEMEEL, KIPPENEI-eiwit), groenten 1,8% (tomaat, wortel, KNOLSELDERIJ, ui), zout, aroma's (bevatten SELDERIJ), glucosestroop, rundvleesproduct 0,3% (rundvlees 78%, rundvet 10%, zout, smaakversterker (E621), ui, KIPPENEI-eiwit, aroma's), palmvet, kruiden (peterselie, SELDERIJZAAD), smaakversterkers (E508, E621, E627, E631), kleurstof (E150c), kurkumaKan sporen bevatten van melk.


Allergenen

  • bevat ei
  • kan melk bevatten
  • bevat glutenbevattende granen
  • bevat soja
  • bevat selderij
  • bevat tarwe

Voedingswaarde

  • per 100ML
  • Vet±0.4 g
  • waarvan verzadigd±0.2 g
  • Koolhydraten±3 g
  • waarvan suikers±0.3 g
  • Voedingsvezel±0.1 g
  • Eiwitten±0.6 g
  • Zout±0.87 g
  • Energie±18 kcal
  • Energie±77 kJ

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Droog bewaren.Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar).


Marketing informatie

Verantwoorde keuzeHonig Deense Rundvleessoep is een heldere bouillon, gevuld met vermicelli en soepgroenten en op smaak gebracht met tuinkruiden. Door het toevoegen van verse ingrediënten maak je zo een heerlijke, zelfgemaakte soep.Honig is de ideale basis voor jouw zelfgemaakte soep.InspiratiereceptBroccolisoep met spekDoe de inhoud van het zakje en 1/2 theel, cayennepeper in een pan met 1,5 L koud water en breng dit aan de kook. Voeg een in roosjes gesneden, middelgrote broccoli toe. Laat de soep, onder af en toe roeren, 15 min. zachtjes doorkoken. Pureer de soep glad met een staafmixer. Voeg kort voor serveren 100 g uitgebakken spekreepjes toe.Deze verpakking is geschikt voor 6 porties.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHonig Basis voor Deense Rundvleessoep 74 g
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 70573700 TB Zeist
  • ContactnaamHonig Consumentenservice

Contact-informatie

  • Telefoon0800 - 0229973
  • WebsiteWWW.HONIG.NL

Honig Deense Rundvleessoep is een heldere bouillon, gevuld met vermicelli en soepgroenten en op smaak gebracht met tuinkruiden. Door het toevoegen van verse ingrediënten maak je zo een heerlijke, zelfgemaakte soep.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.