Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1.45 100
100

Honig Fijne mie

Honig Fijne Mie Nestjes hebben een korte kooktijd en zijn hierdoor extra geschikt voor een snelle Oosterse maaltijd. Met Honig als basis en je eigen Lees meer...
1.45 100
100
  • Prijs per kilo2,00
  • Inhoud 500 gram
Deze actie is geldig van 21-09-2020 t/m 27-09-2020

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Honig Fijne Mie Nestjes hebben een korte kooktijd en zijn hierdoor extra geschikt voor een snelle Oosterse maaltijd. Met Honig als basis en je eigen ingrediënten maak je zo een lekker miegerecht. Kijk voor meer informatie: www.watetenwevandaag.nl.

Nu in de aanbieding

Honig pasta, soep- of maaltijdmixen

pak of zak 36-1000 gram
1.05 / 2.35
100
1 00

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.