Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

139

Honig Mix spaghettisaus bolognese

Honig basis voor Spaghettisaus Bolognese is een mix met o.a. tijm, rozemarijn en knoflook. Door het toevoegen van verse ingrediënten zet je snel en makkelijk Lees meer...
139
  • Prijs per kilo23,56
  • Inhoud 59 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Groenten (tomaat 32%, ui, wortel, prei), zout, zetmeel, suiker, kruiden (knoflook, majoraan, peterselie, tijm, rozemarijn), specerijen (paprikapoeder, peper, cayennepeper), olijfolie, kleurstof (paprika-extract), raapzaadolieKan sporen bevatten van tarwe, selderij en melk.


Allergenen

  • kan melk bevatten
  • kan glutenbevattende granen bevatten
  • kan selderij bevatten
  • kan tarwe bevatten

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Vet±3.1 g
  • waarvan verzadigd±0.5 g
  • Koolhydraten±59 g
  • waarvan suikers±31 g
  • Voedingsvezel±10 g
  • Eiwitten±8.1 g
  • Zout±15 g
  • Energie±316 kcal
  • Energie±1335 kJ

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Droog bewaren. Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar): zie verpakking.


Marketing informatie

Honig basis voor Spaghettisaus Bolognese is een mix met o.a. tijm, rozemarijn en knoflook. Door het toevoegen van verse ingrediënten zet je snel en makkelijk een heerlijke pasta op tafel!Met natuurlijke ingrediënten: gedroogde groenten en kruiden.Inspiratierecept Spaghetti Bolognese met courgette en lente-uitjesZelf toevoegen: 300 g Honig Volkoren Spaghetti, 300 g rundergehakt, 250 g champignons, 1 courgette, 3 lente-uitjes.1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking ervan is aangegeven.2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak op het laatst de in plakjes gesneden champignons en de in blokjes gesneden courgette kort mee.3. Voeg 250 ml water en Honig basis voor Spaghettisaus Bolognese toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.4. Voeg de fijngesneden lente-uitjes toe. Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti.Deze verpakking is geschikt voor 4 porties.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHonig Basis voor Spaghettisaus Bolognese 41 g
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 70573700 TB Zeist
  • ContactnaamHonig Consumentenservice

Contact-informatie

  • Telefoon0800-0229973
  • WebsiteWWW.HONIG.NL

Honig basis voor Spaghettisaus Bolognese is een mix met o.a. tijm, rozemarijn en knoflook. Door het toevoegen van verse ingrediënten zet je snel en makkelijk een heerlijke pasta op tafel! Met natuurlijke ingrediënten: gedroogde groenten en kruiden.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.