Home Hoofdgerecht vis

Hoofdgerecht met vis

Varieer eens met vis als hoofdgerecht, een must voor alle visliefhebbers! Ga voor meerval uit het Noord-Brabantse Landhorst. Het mooie van deze vissoort is dat hij vrijwel graatloos is met een zeer zachte smaak. Hierdoor neigt meerval bijna naar vlees. Serveer de vis met Limburgse dragon-mosterdsaus en een bijgerecht van tomaat fondue.

Visrecept met bijgerechten


   

   

Ons lekkere kerstassortiment

159
Jean baton

Mayonaise basilicum

130 gram
159
Jean baton

Mayonaise fijn

130 gram
159
Jean baton

Mayonaise knoflook

130 gram
159
Jean baton

Mayonaise mosterd

130 gram
239
Jean baton

Truffel mayonaise

0.13 kilogram
309
Vismarine

Zalm in bladerdeeg

300 gram
499
Jan Linders

Zalm in pestosaus

300 gram
2570
Jan Linders

Zalmfilet à la minute

0
1996
Vismarine

Zalmfilet

1 kilogram
342

Haricots-verts

250 gram