Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Hoofdgerecht vis

Hoofdgerecht met vis

Varieer eens met vis als hoofdgerecht, een must voor alle visliefhebbers! Ga voor meerval uit het Noord-Brabantse Landhorst. Het mooie van deze vissoort is dat hij vrijwel graatloos is met een zeer zachte smaak. Hierdoor neigt meerval bijna naar vlees. Serveer de vis met Limburgse dragon-mosterdsaus en een bijgerecht van tomaat fondue.

Visrecept met bijgerechten


   

   

Ons lekkere kerstassortiment

159
Jean baton

Mayonaise basilicum

130 gram
159
Jean baton

Mayonaise fijn

130 gram
159
Jean baton

Mayonaise knoflook

130 gram
159
Jean baton

Mayonaise mosterd

130 gram
159
Jean baton

Mayonaise truffel

130 gram
309
Vismarine

Zalm in bladerdeeg

300 gram
499
ca. 499
Jan Linders

Zalm in pestosaus

300 gram
ca. 900
Jan Linders

Zalmfilet à la minute

350 gram
ca. 998
Jan Linders

Zalmfilet

500 gram
342

Haricots-verts

250 gram