Home Hoofdgerecht vlees

Hoofdgerecht met vlees

Grillen met rundvlees en groente uit de regio, het hoogtepunt van het kerstdiner. De typische smaak van het zuiden herkent u meteen in ons Limousin rundvlees uit Brabant en Limburg. De smaak is herkenbaar, evenals de kwaliteit en malsheid. Het proberen waard: serveer het vlees eens met Romanesco, een leuke kerstgroente omdat de 'torentjes' een beetje op kleine kerstboompjes lijken. 

Recept voor hoofdgerecht en groentegarnituur



   
 

Ons lekkere kerstassortiment

129
Remia

Feestsaus knoflook

300 mililiter
129
Remia

Feestsaus whisky cocktail

300 mililiter
125
Remia

Feestsaus cocktail peppadew

300 mililiter
125
Remia

Feestsaus gegrilde paprika

300 mililiter
129
Remia

Feestsaus bbq

300 mililiter
125
Remia

Feestsaus chili

300 mililiter
125
Remia

Feestsaus grill & steak

300 mililiter
129
Remia

Feestsaus hawaï

300 mililiter
129
Remia

Feestsaus shoarma

300 mililiter
129
Remia

Feestsaus tzatziki

300 mililiter
295
Aviko

Bistro pom'duchesse

0.75 kilogram
616
Onze Trots

Ovenschaal varkenshaas bruchetta

500 gram
1599
Jan Linders

Culinaire varkenshaas naturel

1 kilogram
986
Jan Linders

Filet rollade tutti frutti

800 gram
949
Jan Linders

Magere runder braadrollade

500 gram
839
Onze Trots

Limburgse filetrollade

700 gram
129
Remia

Feestsaus ravigote

300 mililiter
718
Jan Linders

Limburgs gehaktbrood

700 gram
554
Jan Linders

Gehakt muffins 6 stuks

540 gram
419
Jan Linders

Varkenshaasmedaillons piri piri gratin

350 gram