Home Hoofdgerecht wild

Hoofdgerecht met konijn

Konijn volgens René Brienen
Konijn, dé smaak van het zuiden. Konijn is een typisch gerecht in het zuiden van Nederland, dat ook veel gegeten wordt met Kerst. Kies voor het recept van René Brienen, en serveer de konijnenboutjes gevuld met kip en paddenstoeltjes met zelfgemaakte aardappelpuree en groene kool met katenspek.

Kant-en-klare konijn
Of ga voor de kant-en-klare variant! Onze Trots konijn op Limburgse wijze wordt al zeven generaties lang volgens traditioneel recept bereid in ons eigen Limburgse land. In een speciale marinade krijgen de bouten hun karakteristieke smaak, waarna ze gebakken worden. Het resultaat: een echte lekkernij met de smaak van het zuiden!

Recepten van René Brienen


   

   

Ons lekkere kerstassortiment

998
Onze Trots

Konijnenachterbouten op Limb.wijze

1 kilogram
809
Jan Linders

Konijnenbouten 4 op schaal

900 gram