Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

169

Huiswijn Rosé

169
  • Prijs per liter6,76
  • Inhoud 250 mililiter

Productinformatie

Deze wijn heeft een intense geur van aardbeien en hints van exotisch fruit. De smaak is goed gebalanceerd, fris met een ronde en subtiele afdronk.

Kleur rosé
Smaak rosé droog
Druifsoort Negrette, Gamay, Tannat, Cabernet
Alcohol 12.5%
Land -
Lekker bij gegrild vlees, paté of salades


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

SERVEERTEMPERATUUR: KOEL, CA. 10°C SERVEERTEMPERATUUR: KOEL, CA. 10°C


Variatietip

OM ZO TE DRINKEN, BIJ VLEES, PASTA OF KAAS.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingFancy Huiswijn Rose 25cl
  • Communicatie-adresPOSTBUS 80, 4153 ZH BEESD
  • ContactnaamC.I.V. SUPERUNIE B.A.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.