Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

289

Hg Hygiënische toiletruimte alledag spray

HG hygiënische toiletruimte alledag spray HG ''hygiënische toiletruimte alledag spray'' is een fris ruikende en snel drogende sprayreiniger voor het Lees meer...
289
  • Prijs per liter5,78
  • Inhoud 500 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingnl:TOILETRUIMTE
  • ContactnaamHG INTERNATIONAL

HG hygiënische toiletruimte alledag spray HG ''hygiënische toiletruimte alledag spray'' is een fris ruikende en snel drogende sprayreiniger voor het snel en gemakkelijk dagelijks hygiënisch reinigen van alles in de toiletruimte, zoals de toiletbril, de buitenkant van de toiletpot, de stortbak, het fonteintje, de kraan en zelfs de deurkruk. De speciale samenstelling van HG ''hygiënische toiletruimte alledag spray'' zorgt voor een maximaal hygiënisch resultaat.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.