Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

315

Iglo Ocean cuisine kibbeling

Duurzaam gevangen vis in een nu nóg knapperiger jasje! Makkelijk thuis te bereiden in de oven. Wist je dat... ... de naam kibbeling een verbastering is van Lees meer...
315
  • Prijs per kilo12,86
  • Inhoud 245 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten : Alaska koolVIS* (43%), water, TARWEmeel, raapzaadolie, broodkruimels (TARWEmeel, dextrose, zout), zetmeel (aardappel, TARWE), zout, bakpoeder (stabilisator: E450, rijsmiddel: E500, TARWEzetmeel)**, maïsmeel, dextrose, suiker, magere MELKpoeder.


Allergenen-statement

vis, tarwe, tarwe, tarwe, tarwe, melk


Allergenen

  • bevat vis
  • bevat melk
  • bevat glutenbevattende granen

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1003 kJ
  • Energie±240 kcal
  • Eiwitten±9.4 g
  • Koolhydraten±21 g
  • waarvan suikers±0.6 g
  • Vet±13 g
  • waarvan verzadigd±1.2 g
  • Voedingsvezel±0.6 g
  • Zout±1.3 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Referentie-inname

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)


Bewaarinstructies

Thuis in de diepvries bewaren. **(-12°C) 1 maand, ***(-18°C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. * Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuMARINE_STEWARDSHIP_COUNCIL_LABEL

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingKibbeling traditioneel
  • Plaats van oorsprongNoordwestelijk deel Stille Oceaan(Okhotskzee), Noordoostelijk deel StilleOceaan (Beringzee, Golf van Alaska)
  • Communicatie-adresVan Deventerlaan 40, 3528 AE Utrecht
  • ContactnaamIglo Nederland B.V.

Contact-informatie

  • Telefoon0800-BELIGLO OF 0800-2354456

Duurzaam gevangen vis in een nu nóg knapperiger jasje! Makkelijk thuis te bereiden in de oven. Wist je dat... ... de naam kibbeling een verbastering is van het woord kabeljauwwang? Oorspronkelijk werd kibbeling uitsluitend gemaakt van kabeljauwwang en daarna van filet. Door de overbevissing van kabeljauw wordt tegenwoordig in meerdere mate gekozen voor andere typen vis zoals Alaksa koolvis. Tip! Kibbeling is ook erg lekker met ravigotte- of cocktailsaus!

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.