Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1 halen 1 betalen
209

't Ij Ijwit 33cl

Mokum's Mooiste IJwit Een stevig witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. IJwit is gebrouwen met tarwemout en een beetje citroen en korianderzaad, Lees meer...
209
  • Prijs per liter6,33
  • Inhoud 33 centiliter
Deze actie is geldig van 03-08-2020 t/m 09-08-2020

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Water, GERSTEMOUT, TARWEMOUT, hop, gist, citroen, korianderzaad.


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Bewaarinstructies

Koel en donker bewaren. Niet drinken tijdens zwangerschap.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Een stevig witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. IJwit is gebrouwen met tarwemout en een beetje citroen en korianderzaad, waardoor het licht troebel is en heerlijk fris van smaak.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingBrouwerij 't IJ IJwit
  • Communicatie-adresFunenkade 7, Amsterdam
  • ContactnaamBrouwerij 't IJ

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.BROUWERIJHETIJ.NL

Mokum's Mooiste IJwit Een stevig witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. IJwit is gebrouwen met tarwemout en een beetje citroen en korianderzaad, waardoor het licht troebel is en heerlijk fris van smaak.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.