Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Inspiratie

Geniet van alle voordelen!

Bij Jan Linders vindt u de scherpste spaaracties, leukste winacties en de lekkerste recepten. Op deze pagina vindt u altijd de actuele spaaractie(s), de nieuwste Gratis bij Jan Linders-actie en kookinspiratie. Klik op een item voor meer informatie.

Vind een lekker recept

Wat zet u vandaag op tafel? Iedere dag vindt u hier drie nieuwe suggesties: een recept van 't seizoen, een lekker budgetrecept en een snelle variant. Of zoek zelf iets anders lekkers tussen al onze recepten. Smakelijk!

Naar onze recepten

Gratis bij Jan Linders

Lekker gratis proberen! Koop ons Gratis bij product en bewaar uw kassabon. U kunt hier online uw geld terugvragen.

Vraag het aankoopbedrag terug

Gratis babypakket

Hoera een baby, van harte gefeliciteerd! Wij willen dit feest graag met u vieren en bieden u een gratis babypakket aan t.w.v. 25 euro.

Vraag het pakket aan

Lunchtime!

Vers belegde broodjes van Jan Linders! Bestel nu jouw lunch via het bestelformulier. Bij een vers belegd broodje van 2.95 euro ontvang je een flesje water, melk of verse jus gratis!

Lunchtime bestellen

Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is dé plek voor inspiratie voor en door mensen uit het zuiden. Hier vind je dagelijks alles over wat wij graag eten in het zuiden, waar we van genieten en wat het zuiden uniek maakt. Laat je verrassen!

Naar proefhetzuiden.nl

Bezoek ons op Facebook

Je vindt ons ook op Facebook! Like onze pagina, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en profiteer je van unieke winacties.

Naar Facebook

Recepten op Pinterest

Op onze Pinterest pagina vind je allerlei borden met lekkere recepten. Zo raak je zeker geïnspireerd om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Naar Pinterest