Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Inspiratie

Geniet van alle voordelen!

Bij Jan Linders vind je de scherpste spaaracties, leukste winacties en de lekkerste recepten. Op deze pagina vind je altijd de actuele spaaractie(s), heel veel voordeel speciaal voor Liefhebbers en kookinspiratie. Klik op een item voor meer informatie.

De Keuken van Jan Linders!

Vers belegde broodjes, Verse pizza's en Verse ovenmaaltijden van Jan Linders! Bestel nu jouw broodje, pizza of oven maaltijd via het bestelformulier. Bij een vers belegd broodje of wrap van 3.00 euro ontvang je een flesje water, melk of verse jus gratis!

Bestellen

Gratis babypakket

Hoera een baby, van harte gefeliciteerd! Wij willen dit feest graag met u vieren en bieden u een gratis babypakket aan t.w.v. 25 euro.

Vraag het pakket aan

Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is dé plek voor inspiratie voor en door mensen uit het zuiden. Hier vind je dagelijks alles over wat wij graag eten in het zuiden, waar we van genieten en wat het zuiden uniek maakt. Laat je verrassen!

Naar proefhetzuiden.nl