Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

399

Jan Linders Limburgse aspergesoep met ham

De lekkerste verse soepen komen van onze vakslager uit het Limburgse Hoensbroek.

399
  • Prijs per kilo5,32
  • Inhoud 750 gram

Combineert goed met...

Korengoud
Volgranenbol
050
Onze Trots
Ambachtelijke kruidenboter
099
Vismarine
Gerookte Noorse zalm
410

Productinformatie

Lekker makkelijk
Heerlijk verse soep met zorg geselecteerde ingrediënten. Iedere dag op ambachtelijke manier bereid. En kant-en-klaar! Want u hoeft ze alleen maar even op te warmen. 

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.