Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

50.0% korting
269

Korengoud Bio donker meergranenbol

Wij verkopen ons biologisch Karakterbrood ongesneden, dan blijft het op z’n lekkerst!

269
  • Prijs per 2,69
  • Inhoud 1 stuk
Deze actie is geldig van 06-04-2020 t/m 13-04-2020

Combineert goed met...

Onze Trots
Licht gerookte kipfilet
2.99 249
ca. 249
Deze actie is geldig van 06-04-2020 t/m 13-04-2020
Perfekt
Groene pesto 2x 90 gram
189
0
Krulsla
149

Productinformatie

Puur ambachtelijk brood
Ambachtelijk Karakterbrood gemaakt van authentiek molengraan. Biologisch, natuurlijk en onweerstaanbaar lekker. De pure, ambachtelijke kwaliteit van vroeger, vandaag bij Jan Linders. 

Donker meergranenbol
Robuust, ambachtelijk brood boordevol kracht en smaak. Extra vezelrijk dankzij de toevoeging van zaden en pitten.

Contact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Nu in de aanbieding

Korengoud karakter biobroden

per stuk
2.19 / 2.99
50% korting

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.