Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

3 voor 500
195

Jan Linders Grissini tomaat-basilicum

195
  • Prijs per kilo9,75
  • Inhoud 200 gram
Deze actie is geldig van 09-12-2019 t/m 15-12-2019

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: TARWEmeel, 12% olijfolie, 8% tomaat, 4% basilicum, plantaardige olie: (palm), biergist, zout, TARWEmout.


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen
  • bevat tarwe

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1993 kJ
  • Energie±475 kcal
  • Vet±21.1 g
  • waarvan verzadigd±5.4 g
  • Koolhydraten±55.1 g
  • waarvan suikers±3.8 g
  • Eiwitten±14.2 g
  • Zout±2.4 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Land van oorsprong

Italië


Marketing informatie

Met olijfolie, basilicum en tomaat


Variatietip

Lekker bij de borrel


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingGrissini pomodoro-basilico
  • Communicatie-adresPostbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
  • ContactnaamJan Linders b.v.

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.JANLINDERS.NL

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.