Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

307

Jan Linders Kabeljauwburger

307
  • Prijs per 1,54
  • Inhoud 2 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :Ingrediënten: 57% kabeljauw (VIS)*, TARWEBLOEM, water, gemodificeerd TARWEZETMEEL, zonnebloemolie, zout, aardappelzetmeel, TARWEGLUTEN, gist, specerijen, maïszetmeel, weipoeder (MELK), dextrose, uienpoeder, knoflookpoeder, gehydrolyseerd SOJA-EIWIT, rijsmiddel: E500, stabilisator: E450. *Gadus morhua, vangstgebied Noordoost Atlantische Oceaan FAO 27 (subvangstgebied: Noorse zee, Noordzee, Barentszzee, Spitsbergen en Bereneiland), vangstmethode haken en lijnen, trawler, zegens, ring- en kruisnetten, vis afkomstig uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij, www.msc.org/nl, MSC-C-50386.


Allergenen

  • kan schaaldieren bevatten
  • kan ei bevatten
  • bevat vis
  • bevat melk
  • kan zwaveldioxide en sulfieten bevatten
  • bevat glutenbevattende granen
  • bevat soja
  • kan selderij bevatten
  • kan mosterd bevatten
  • kan koriander bevatten
  • kan lupine bevatten
  • bevat maïs
  • kan peulvruchten bevatten
  • kan rogge bevatten
  • kan wortel bevatten
  • kan weekdieren bevatten
  • bevat tarwe
  • bevat lactose

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±634 kJ
  • Energie±150 kcal
  • Vet±2.63 g
  • waarvan verzadigd±0.32 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±0.62 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±1.63 g
  • Trans±0 g
  • Koolhydraten±19.34 g
  • waarvan suikers±1.14 g
  • SUGAD±0.18 g
  • Voedingsvezel±0.55 g
  • Eiwitten±12 g
  • Natrium±0.56 g
  • Zout±1.39 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).


Bereidingsinstructies

BEREIDINGSWIJZE: haal de vis uit de verpakking. KOEKENPAN: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak het product op matige temperatuur in 4-6 minuten goudbruin en gaar. Halverwege keren. FRITUUR (180°C): frituur het product in 2-3 minuten goudbruin en gaar.


Land van oorsprong

Nederland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuMARINE_STEWARDSHIP_COUNCIL_LABEL

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingKabeljauwburger
  • Communicatie-adresPostbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
  • ContactnaamJan Linders

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.