Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

544

Jan Linders Kabeljauwfilet

544
  • Prijs per kilo20,92
  • Inhoud 260 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :Kabeljauw (VIS) (Gadus morhua, vangstgebied Noordoost Atlantische Oceaan FAO 27 (subvangstgebied: Noorse zee, Noordzee, Barentszzee Spitsbergen en Bereneiland), vangstmethode haken en lijnen, trawler, zegens, ring- en kruisnetten, vis afkomstig uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij, www.msc.org/nl, MSC-C-50386).


Allergenen

  • kan schaaldieren bevatten
  • kan ei bevatten
  • bevat vis
  • kan melk bevatten
  • kan zwaveldioxide en sulfieten bevatten
  • kan glutenbevattende granen bevatten
  • kan soja bevatten
  • kan selderij bevatten
  • kan mosterd bevatten
  • kan koriander bevatten
  • kan maïs bevatten
  • kan peulvruchten bevatten
  • kan wortel bevatten
  • kan weekdieren bevatten
  • kan tarwe bevatten
  • kan lactose bevatten

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±304 kJ
  • Energie±71 kcal
  • Vet±0.7 g
  • waarvan verzadigd±0.1 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±0.1 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±0.4 g
  • Trans±0 g
  • Koolhydraten±0 g
  • waarvan suikers±0 g
  • SUGAD±0 g
  • waarvan zetmeel±0 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • Voedingsvezel±0 g
  • Eiwitten±16 g
  • Zout±0.16 g
  • Natrium±0.06 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).


Bereidingsinstructies

BEREIDINGSWIJZE: Haal de vis uit de verpakking. Dep de vis droog en breng op smaak met peper, zout en/of kruiden. De bereidingstijden zijn mede afhankelijk van de dikte van de vis. KOEKENPAN: verhit boter en/of (olijf)olie, bloem de vis aan beide zijden en bak de kabeljauwfilet op matige temperatuur in 6-8 minuten goudbruin en gaar. Halverwege keren. OVEN (180°C): leg de filet in een ingevette ovenschaal en voeg 50 ml water of witte wijn toe. Dek de schaal af met aluminium folie en stoof de vis in 15-20 minuten gaar. MAGNETRON (600W): leg de vis in een magnetron bestendige schaal met 1 tot 2 eetlepel water. Dek de schaal af en gaar de vis in circa 3 minuten.


Land van oorsprong

Nederland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuMARINE_STEWARDSHIP_COUNCIL_LABEL

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingKabeljauwfilet
  • Communicatie-adresPostbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
  • ContactnaamJan Linders

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.