Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

379

Jan Linders Kruimig groot

Extra groot formaat. Ideaal voor stamppot en zelfgemaakte friet.

379
  • Inhoud 5000 gram
  • Land van herkomstNederland

Productinformatie

In de stamppot 
Kook de aardappelen in 20 minuten gaar in water met zout. Giet af en laat droogstomen. Stamp fijn en voeg naar smaak boter, melk, azijn of specerijen toe. Varieer met het seizoen en maak een stamppot met bijvoorbeeld boerenkool, wortel, zuurkool, andijvie, veldsla of rode bietjes. 

Knapperige friet
Was of schil de aardappelen en snijd er friet van. Frituur ze 5 minuten op 160 °C en laat ze een minuut rusten op keukenpapier. Frituur ze nog 1-3ƒ„ minuten op 180-185…ƒ…°C. Bestrooi met zout en serveer met uw favoriete saus. 

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.