549

Jan Linders Kruimige aardappelen

Extra groot formaat. Ideaal voor stamppot en zelfgemaakte friet.

549
  • Prijs per kilo1,10

Productinformatie

In de stamppot 
Kook de aardappelen in 20 minuten gaar in water met zout. Giet af en laat droogstomen. Stamp fijn en voeg naar smaak boter, melk, azijn of specerijen toe. Varieer met het seizoen en maak een stamppot met bijvoorbeeld boerenkool, wortel, zuurkool, andijvie, veldsla of rode bietjes. 

Knapperige friet
Was of schil de aardappelen en snijd er friet van. Frituur ze 5 minuten op 160 °C en laat ze een minuut rusten op keukenpapier. Frituur ze nog 1-3ƒ„ minuten op 180-185…ƒ…°C. Bestrooi met zout en serveer met uw favoriete saus. 

  • Inhoud 5 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Nu in de aanbieding

Jan Linders kruimige aardappel

zak 5 kilo
5.49
399
3 99

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.