Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

375

Jan Linders Kruimig

Bloemige structuur. Perfect voor stamppot en puree. 

375
  • Prijs per kilo1,50
  • Inhoud 2500 gram
  • Land van herkomstDuitsland

Productinformatie

Perfect voor aardappelpuree
De lekkerste aardappelpuree maakt u met kruimige aardappelen van Jan Linders! Kook de aardappelen in circa 20 minuten gaar in water met zout. Giet af en stoom ze kort droog. Stamp ze, knijp fijn in een pureeknijpe rof wrijf door een zeef. Voeg beetje bij beetje warme melk toe. Roer er met een pollepel boter door tot een luchtige puree. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.