Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

359

Jan Linders Limburgse aardappel

Van vruchtbare Limburgse kleigrond. Perfect voor verse friet en stamppot.

359
  • Prijs per kilo1,44
  • Inhoud 2500 gram
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Onze Trots
Limburgs runder zuurvlees
4.49 399
399
Deze actie is geldig van 24-02-2020 t/m 01-03-2020
Perfekt
Fritessaus halfvol
162
0
Jonge bladsla
149

Productinformatie

De beste aardappelen uit het zuiden
Deze aardappelen profiteren van al het goede dat het land van Jan Linders te bieden heeft. Veilig beschut door de Limburgse heuvels groeien ze op de vruchtbare lössgrond, tot ze perfect zijn voor Limburgse favorieten als ‘Zuurvlees met friet’ en stamppot. 

Shepherd's pie - Jan LindersStoofvlees met frieten - Jan LindersBroccolistamppot met gebakken rookworst - Jan Linders

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.