199

Jan Linders Magere rookworst

De énige echte! Deze rookworst wordt gemaakt volgens traditionele receptuur van onze eigen slager.

199
Prijs per kilo 7,96
Inhoud 250 gram

Combineert goed met

Jan Linders
Ambachtelijk gerookte spekblokjes 250 gram
ca. 349
Poldergoud
Kruimig
185
Krautboy
Naturel Zuurkool 520 g
049

Productinformatie

De enige echte!
De rookworst van Jan Linders bestaat al meer dan 25 jaar. Eind jaren '80 ontwikkelde onze slager Leo Bocken deze bijzondere rookworst. Op ambachtelijke wijze gerookt op beukenhout, omhuld met een knapperig jasje. Deze unieke worst behaalde goud op de Nederlandse slagersvakwedstrijd!

Rookworst uit Belfeld
Nu, vele jaren later, heeft u ook goud in handen. Een heerlijke rookworst volgens origineel recept, bereid in onze streek.

Recepten met rookworst
Rookworst is onlosmakelijk verbonden aan het najaar. Want wat is er nou lekkerder dan een bord dampende boerenkool met worst als het buiten koud is? Of kies een van de andere recepten die we voor u geselecteerd hebben. 

Zuurkoolsoep met appel en rookworst - Jan LindersBonte spruitjesschotel met rookworst - Jan LindersBoerenkoolstamppot met paprika en rookworst - Jan LindersIngredienten

Ingrediënten: 79% Varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, voedingszuur: (E326, E262, E330), specerijen, gedroogde glucosestroop, stabilisator: (E450, E451, E452), smaakversterker: (E621), antioxidant: (E300), natuurlijk aroma, houtazijn, zonnebloemolie, conserveermiddel (E250), rook. Omhulsel is eetbare varkensdarm.


Voedingswaarde

per 100g
Vet ±18 g
waarvan verzadigd ±9.9 g
Eiwitten ±13 g
Koolhydraten ±2.2 g
waarvan suikers ±0.1 g
Zout ±2.3 g
Energie ±924 kJ
Energie ±221 kcal

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Koel bewaren max 7 °CVerpakt onder beschermende atmosfeer


Contact gegevens leverancier

Kenmerk
Omschrijving Magere Rookworst Buiten koeling 250 gr
Plaats van oorsprong Nederland, Duitsland, België
Communicatie-adres Damsluisweg 89, 1332 EB Almere
Contactnaam Maasland Vleeswaren B.V.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.