Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 225

Jan Linders Meerval

Met zorg en aandacht gekweekt door onze kweker Geurts uit het Brabantse Landhorst. 

ca. 225

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo11,26
  • Inhoud ca. 200 gram

Combineert goed met...

Perfekt
Aardappelkroketjes
099
0
Bospeen
143
0
Peulen verpakt
256

Productinformatie

Smaak van meerval
Meervalfilets zijn vrijwel graatloos. Meerval heeft een stevige structuur en mooi lichtrood visvlees. De smaak is zacht en neigt enigszins naar vlees. Ook bij mensen die minder van vis houden zal meerval wel in de smaak vallen.

Wist u dat...
...de meerval zelf ook heel veel smaak heeft? Een meerval heeft namelijk ruim 27.000 smaakpapillen! Ter vergelijking: wij mensen hebben 9.000 smaakpapillen.

Gezond visje
Meervalfilets bevatten veel omega-3 vetzuren en zijn daardoor goed voor je.  

Gerookte meerval
Probeer ook eens gerookte meervalfilet. Lekker in salades of voor op toast. 

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.