250

Jan Linders Pepercervelaat


250
  • Prijs per kilo20,83
  • Inhoud 120 gram

Combineert goed met...

Tante Fanny
Vers pizzadeeg met saus
266
Galbani
Mozzarella
159
0
Rucola naturel
089

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :varkensvlees*, varkensvet*, rundvlees**, zout, MELKEIWITTEN, 0.8% peper, dextrose, kleurstoffen: E162/E120, kaliumchloride, antioxidant: E301/E392, stabilisator: E450, specerijen, conserveermiddelen: E250/E252, aroma, lactose (MELK), fermenten, rook. Pepermantel waarin 42% peper, water, varkensgelatine, zout, glucosestroop, palmvet. Voor 100 g salami wordt 116 g varkens- en rundvlees gebruikt. * Beter Leven keurmerk 1 ster **Beter Leven keurmerk 2 sterren


Allergenen

  • bevat melk
  • bevat lactose

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1585 kJ
  • Energie±383 kcal
  • Vet±32 g
  • waarvan verzadigd±12.5 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±15 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±4 g
  • Trans±0.2 g
  • Koolhydraten±2 g
  • waarvan suikers±0.2 g
  • SUGAD±0.1 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • waarvan zetmeel±0 g
  • Voedingsvezel±0.8 g
  • Eiwitten±21 g
  • Natrium±1.16 g
  • Zout±2.9 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren (max 4°C) (paal/bulk)


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Communicatie-adresPostbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
  • ContactnaamJan Linders

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.