Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

359

Jan Linders Vastkokend

Stevige structuur. Heerlijk om te koken of bakken. 

359
  • Inhoud 4000 gram
  • Land van herkomstDuitsland

Combineert goed met...

Jan Linders
Speklapjes smokey 4 stuks
410
0
Broccoli
129
Perfekt
Mix voor jus naturel
030

Productinformatie

Gekookte aardappelen
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Laat de aardappelen in kokend water in ongeveer 20 minuten gaar worden. Giet het water af.

De lekkerste ovenaardappeltjes
Was of schil de aardappelen en snijd ze in partjes. Doe ze samen met een scheut olijfolie en uw favoriete kruiden in een ovenschaal. Plaats de schaal in een op 200°C voorverwarmde oven en laat de aardappelen in 25-30 minuten gaar en goudgeel worden. 

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.