295

Jan Linders Vrije uitloopeieren L

Om verspreiding van de vogelgriepte voorkomen, blijven kippen voorlopig verplicht binnen. Onze vrije uitloopeieren zijn daarom nu tijdelijkscharreleieren. Wij hopen u snel weer ons volledig assortiment aan te bieden. Lees hier meer.

295
Inhoud 10 stuks

Combineert goed met

Jan Linders
Goudse belegen plakken
239
Onze Trots
Achterham superieur
ca. 324
Korengoud
Vloer woudkorn heel
199

Productinformatie

Eieren uit het Land van Jan Linders
Onze eieren komen uit eigen streek, uit het Limburgse Heythuysen en het Brabantse Deurne. Een bewuste keuze, want de kippen hebben een goed leven. Zowel in de stal als daarbuiten kunnen ze vrij rondscharrelen, ze krijgen goed voer en genieten van een 'zandbad'. Zo bent u verzekerd van de allerbeste eieren! Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.