4.55 291
291

Vismarine Zalmfilet op huid

4.55 291
291
  • Prijs per kilo16,63
  • Inhoud 175 gram
Deze actie is geldig van 14-06-2021 t/m 20-06-2021

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :Zalm (VIS) (Salmo salar, gekweekt in Noorwegen, kweekmethode: kooien). Vis afkomstig van een ASC-gecertificeerde, verantwoorde kwekerij, www.asc-aqua.org, ASC-C-00004.


Allergenen

  • kan schaaldieren bevatten
  • kan ei bevatten
  • bevat vis
  • kan melk bevatten
  • kan zwaveldioxide en sulfieten bevatten
  • kan glutenbevattende granen bevatten
  • kan soja bevatten
  • kan selderij bevatten
  • kan mosterd bevatten
  • kan koriander bevatten
  • kan maïs bevatten
  • kan peulvruchten bevatten
  • kan wortel bevatten
  • kan weekdieren bevatten
  • kan tarwe bevatten
  • kan lactose bevatten

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±924 kJ
  • Energie±222 kcal
  • Vet±16 g
  • waarvan verzadigd±3.3 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±7.8 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±3.4 g
  • Trans±0 g
  • Koolhydraten±0 g
  • waarvan suikers±0 g
  • SUGAD±0 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • waarvan zetmeel±0 g
  • Voedingsvezel±0 g
  • Eiwitten±20 g
  • Natrium±0.095 g
  • Zout±0.24 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).


Bereidingsinstructies

BEREIDINGSWIJZE: haal de vis uit de verpakking. Dep de vis droog en breng op smaak met peper, zout en/of kruiden. De bereidingstijden zijn mede afhankelijk van de dikte van de vis. KOEKENPAN: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de zalmfilet op de huidzijde op hoge temperatuur ca. 4 minuten. Bak de andere zijde 2 minuten op matige temperatuur. BBQ/GRILL/GOURMET: bestrijk de zalmfilet met (olijf)olie en grill de zalmfilet op de huidzijde in 3-4 minuten. Grill de andere zijde 1-2 minuten. OVEN (180°C): leg de filet in een ingevette ovenschaal en voeg 50 ml water of witte wijn toe. Dek de schaal af met aluminium folie en stoof de vis in 15-20 minuten gaar.


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingZalmfilet (op huid)
  • Communicatie-adresPostbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
  • ContactnaamJan Linders

Nu in de aanbieding

Vismarine zalmfilet op huid

per 300 gram
5.99
499
4 99

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.