Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Jan Linders melk

Melk van Jan Linders

Melk van Jan Linders

Houdbare melk van Jan Linders
De melk van Jan Linders komt van koeien uit onze regio. De lekkerste melk, vers uit het land van Jan Linders. Heerlijk om zo te drinken of om te gebruiken in verschillende recepten. 

Oorsprong
Jan Linders ventte al op jonge leeftijd zijn eerste melk. Samen met zijn vader, in het Limburgse Gennep. In die tijd, jaren veertig, had Jan een jongensdroom: een eigen melkfabriek, met melk van koeien uit de regio.

Het verliep anders... Midden jaren vijftig begon Jan met zijn vrouw Cato een zuivelwinkeltje. Hieruit ontstond in 1963 de eerste Jan Linders supermarkt. Vandaag de dag vindt u overal in het zuiden supermarkten van Jan Linders. En zijn droom? Die is toch uitgekomen. In al onze supermarkten verkopen we Jan Linders magere, halfvolle en volle melk.

Melk van Jan Linders

115
Jan Linders

Halfvolle melk

1000 mililiter
125
Jan Linders

Volle melk

1000 mililiter
108
Jan Linders

Magere melk

1000 mililiter