449

Jean Sablenay Rosé d'anjou

Ten zuiden van Angers (noordwest Frankrijk) liggen de wijngaarden van de Anjou. Hier worden veel rode druiven verbouwd zoals Cabernet Franc, Cabernet Lees meer...
449
  • Prijs per liter5,99
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Soepele, aangename rosé vol fruit. Een zoete maar toch ook frisse wijn met aanhoudende aroma’s van aardbeien en honing.

Kleur rosé
Smaak rosé zoet
Druifsoort Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Alcohol 10.5%
Land Frankrijk
Lekker bij gekruide gerechten, salades en zoete desserts


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Marketing informatie

APPELLATION D'ORIGINE PROTÉGÉE. Jean Sablenay. 2013.


Variatietip

Serveer deze wijn op een temperatuur tussen de 8 en 10°C. Deze wijn is uitstekend geschikt voor terras en barbecue, maar ook voor pikante Oosterse gerechten.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingRosé Anjou 75cl
  • Communicatie-adresF-44194 Mouzillon
  • ContactnaamLacheteau

Ten zuiden van Angers (noordwest Frankrijk) liggen de wijngaarden van de Anjou. Hier worden veel rode druiven verbouwd zoals Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon en Pineau d` Aunis. Deze druiven staan aan de basis van deze moderne rosé.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.