Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 169

Jonagold los

Van onder andere onze teler Ad en Anita Smits uit het Brabantse Soerendonk. Jonagold is een bekende, sappige appel met frisse zoetzure smaak.

ca. 169

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo1,69
  • Inhoud ca. 1000 gram
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Perfekt
Mix appeltaart
081
Perfekt
Krenten
139
Verstegen
Kaneel gemalen biologisch
239

Productinformatie

Jonagold, een stevige appel
De Jonagold is een stevige, sappige appel die zich kenmerkt  door de goede bewaareigenschappen en een frisse zoetzure smaak. Jonagold appels doen het uitstekend in salades, appelgebak en appelmoes. 

Jonagold appels bewaren
Appels bewaart u het beste in de koelkast (circa 5 graden) waar ze lekker stevig, knapperig en sappig blijven. Bovendien zorgt dit ervoor dat ze niet overrijp worden. Bewaar appels niet samen met bananen en kiwi's, want dat beïnvloedt hun smaak.

Recepten met Jonagold appels
Eet de appel uit de hand of verwerk hem in appelmoes, appeltaart, of -beignets. Of kies een van deze recepten!

Appeltaart met rozemarijn

Makreelsalade met appel

Selderijsoep met appel en gevulde croutons

Contact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.