Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 776

Onze Trots Jong stuk

Onze Trots kaas komt uit Noord-Hollandse polders. U herkent Onze Trots Noord-Hollandse kaas aan het rode zegel.

ca. 776

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo13,59
  • Inhoud ca. 511.8 gram

Combineert goed met...

Korengoud
Vloer speltbrood
239
0
Komkommer
055
Jan Linders
Alfalfa
099

Productinformatie

Graskaas
Van de melk die koeien geven als ze voor het eerst weer buiten vers en sappig lentegras eten, met als resultaat een heerlijk romige kaas. 

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.