Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

109

Jozo Zout & peper mix

Koken met extra fijn Met zout breng je smaken tot leven. Daardoor kook je beter en proef je meer. De extra fijne korrels van JOZO 02 zijn ideaal om te verwerken in Lees meer...
109
  • Prijs per kilo10,90
  • Inhoud 100 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten; Zout (NaCL) 79,8%, Zwarte Peper 20%, Antiklontermiddel E535Ingrediënten; ZeezoutEnergie [ENER-] = 0Vet [FAT] = 0Verzadigd Vet [FASAT] = 0Koolhydraten [CHOAVL] = 0Waarvan Suikers [SUGAR] = 0Eiwitten [PRO-] = 0Zout [SALTEQ] = 0


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingJOZO ZOUT EN PEPER MIX 100 GRAM
  • Communicatie-adresP.O.Box 25, 7550 GC Hengelo (The Netherlands)Boortorenweg 27, 7554 RS
  • ContactnaamAkzo Nobel Functional Chemicals

Contact-informatie

  • E-mailSALT.HENGELO@AKZONOBEL.COM
  • WebsiteWWW.JOZO.NL EN/OF WWW.JOZOSALT.COM

Koken met extra fijn Met zout breng je smaken tot leven. Daardoor kook je beter en proef je meer. De extra fijne korrels van JOZO 02 zijn ideaal om te verwerken in vers pastadeeg of voor op een eitje. JOZO 02 is daarnaast in combinatie met kruiden en specerijen een heerlijke coating voor geroosterde noten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.