Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Junami

Nu op onze fruitafdeling: Junami


Vanaf deze week vind je Jumani in de schappen bij jouw Jan Linders supermarkt. Een appel van Nederlandse bodem. Zijn mooie ronde vorm en opvallende kleur maken dat je er graag je tanden in zet!

Smaak
Junami is een kruising van de Elstar appel en heeft hierdoor dezelfde eigenschap als frisse dorstlesser. Het smaakprofiel, de fijne textuur van het vruchtvlees en een helderrode schil maken de Junami de perfecte opvolger van de Elstar. Hij is erg lekker als handappel, maar ook geschikt voor bijvoorbeeld appelsap.

Eet jij een appel uit de hand of snij je hem in partjes? Laat de schil er vooral aan zitten, deze zit barstens vol vitaminen en vezels!

Bewaartip
De appels zijn circa 2 tot 4 weken houdbaar. Je kunt ze het beste bewaren op een koele, donkere plaats. Bij voorkeur in de koelkast, hier rijpen ze minder snel als op de fruitschaal tussen al het andere fruit.