349

Junior Junior Hairspray Megastrong 300ml

Junior hairspray - met 3in1 performance De 3in1 Performance formule bevat versterkende ingrediënten om het kapsel te fixeren en het haar te versterken. Lees meer...

349
  • Prijs per 11,63
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstDuitsland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Junior hairspray - met 3in1 performance De 3in1 Performance formule bevat versterkende ingrediënten om het kapsel te fixeren en het haar te versterken. Voor 24h langdurige bescherming en mega sterke fixatie.De micro-verstuiver zorgt voor een micro-fijne verstuiving en een gelijkmatige verdeling over het haar. Junior Hairspray plakt niet en is makkelijk uit te borstelen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.